enda

Emmanuelle Seigner

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hjertets vej 2017 Medvirkende U/Spillefilm
Venus i pels 2013 Vanda U/Spillefilm
Essential killing 2010 Medvirkende U/Spillefilm
Dykkerklokken og sommerfuglen 2007 Celine Desmoulin U/Spillefilm
Place Vendôme - Juvelerkvarteret 1998 Nathalie U/Spillefilm
Frantic 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.