enda

Emmy Schønfeld

(1873 – 1956)

Skuespillerinde. Født 13/4 1873 (E. Gandrup), død 27/5 1956 - 83 år gammel. Gift med skuespiller Reinar Schønfeld.

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Barnet 1940 Medvirkende DK/Spillefilm
De bør forelske Dem 1935 Medvirkende DK/Spillefilm
Den ny Husassistent 1933 Kristiane DK/Spillefilm
Højt paa en Kvist 1929 Spåkonen DK/Spillefilm
Vester-Vov-Vov 1927 Medvirkende DK/Spillefilm
Stamherren 1925 Gamle Ane DK/Spillefilm
Smil og Taare 1923 Forstanderinde Rosalie Krass DK/Spillefilm
Heksen 1922 Karnas medhjælperske U/Spillefilm
Professor Buchs Rejseeventyr 1913 Medvirkende DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.