enda

Ena Eisel

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Den russiske sangerinde 1993 Rekvisitør DK/Spillefilm
Landsbyen 1991 Regi Tv-serie
Høfeber 1991 Rekvisitør DK/Spillefilm
Station 13 1988 Rekvisitør Tv-serie
Pigen i gyngen 1988 Rekvisitør U/Spillefilm
Ved vejen 1988 Rekvisitør DK/Spillefilm
Babettes gæstebud 1987 Rekvisitør DK/Spillefilm
Sidste akt 1987 Regi DK/Spillefilm
Når engle elsker 1985 Rekvisitør DK/Spillefilm
Elise 1985 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
De uanstændige 1983 Rekvisitør DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.