enda

Ennio Morricone

(1928 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Best Offer 2013 Komponist U/Spillefilm
Den ukendte kvinde 2006 Musik U/Spillefilm
De skæbneløse 2005 Musik U/Spillefilm
Malèna 2000 Musik U/Spillefilm
Mission to Mars 2000 Musik U/Spillefilm
Legenden om pianisten på havet 2000 Musik U/Spillefilm
Lolita 1997 Musik U/Spillefilm
U turn 1997 Musik U/Spillefilm
La sindrome di Stendhal 1996 Musik U/Spillefilm
Stjernemageren 1995 Musik U/Spillefilm
Wolf 1994 Musik U/Spillefilm
Afsløring 1994 Musik U/Spillefilm
Lige på kornet 1993 Musik U/Spillefilm
Glædens by 1992 Musik U/Spillefilm
Bugsy 1991 Musik U/Spillefilm
Nattens engle 1990 Musik U/Spillefilm
Alle har det godt 1990 Musik U/Spillefilm
Hamlet 1990 Musik U/Spillefilm
De kaldte os helte 1989 Musik U/Spillefilm
Bind mig, elsk mig! 1989 Musik U/Spillefilm
Frantic 1988 Musik U/Spillefilm
Blind hævn 1988 Musik U/Spillefilm
Mine aftener i Paradis 1988 Musik U/Spillefilm
Il fantasma dell'opera 1988 Musik U/Spillefilm
De uovervindelige 1987 Musik U/Spillefilm
Massemorderen 1987 Musik U/Spillefilm
Gli occhiali d'oro 1987 Musik U/Spillefilm
The mission 1986 Musik U/Spillefilm
Commando Leopard 1985 Musik U/Spillefilm
Min hr. mor skal være far 1985 Musik U/Spillefilm
De frygtløse 1985 Musik U/Spillefilm
Der var engang i Amerika 1984 Musik U/Spillefilm
Nazijægeren 1983 Musik U/Spillefilm
The Scarlet and the Black 1983 Musik Tv-film
Det grusomme udefra 1982 Musik U/Spillefilm
Nana 1982 Musik U/Spillefilm
Jaget af fortiden 1982 Musik U/Spillefilm
Professionel dræber 1981 Musik U/Spillefilm
Butterfly 1981 Musik U/Spillefilm
Når bare enden er go' 1981 Musik U/Spillefilm
Buddy gi'r en håndfuld øretæver 1981 Musik U/Spillefilm
Madame Emma - En kvinde med magt 1980 Musik U/Spillefilm
Skyd med hr. mor 1980 Musik U/Spillefilm
Luna 1979 Musik U/Spillefilm
Eksorcisten II: Kætteren 1977 Musik U/Spillefilm
1900 (1. del) 1976 Musik U/Spillefilm
1900 (2. del) 1976 Musik U/Spillefilm
Terrorhævneren 1975 Musik U/Spillefilm
Moses 1975 Musik Tv-serie
Jeg hedder stadig Nobody 1975 Musik U/Spillefilm
Salo eller de 120 dage i Sodoma 1975 Musik U/Spillefilm
1001 nat 1974 Musik U/Spillefilm
Mit navn er Nobody 1973 Musik U/Spillefilm
Spionkrigen 1973 Musik U/Spillefilm
Attentatet 1972 Musik U/Spillefilm
Decameron 1971 Musik U/Spillefilm
Kuppet 1971 Musik U/Spillefilm
Justitsmordet Sacco og Vanzetti 1971 Musik U/Spillefilm
Den nihalede kat 1971 Musik U/Spillefilm
Undersøgelse af en borger hævet over enhver mistanke 1970 Musik U/Spillefilm
Fuglen med krystalfjerpragten 1970 Musik U/Spillefilm
Adlyd eller dø 1970 Musik U/Spillefilm
Det røde telt 1969 Musik U/Spillefilm
Han kom - han så - han skød 1969 Musik U/Spillefilm
Døden til hest 1969 Musik U/Spillefilm
Vestens hårde halse 1968 Musik U/Spillefilm
Klanen fra Sicilien 1968 Musik U/Spillefilm
Nonnen fra Monza 1968 Musik U/Spillefilm
Den stumme hævner 1968 Musik U/Spillefilm
Skandalen i Milano 1968 Musik U/Spillefilm
Tak, tante 1968 Musik U/Spillefilm
Den store gangsterkrig 1967 Musik U/Spillefilm
Den gode, den onde og den grusomme 1966 Musik U/Spillefilm
Bibelen - i begyndelsen 1966 Musik U/Spillefilm
Hævn for dollars 1965 Musik U/Spillefilm
En nævefuld dollars 1964 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.