enda

Eric Ambler

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Titanics sidste timer 1958 Manus U/Spillefilm
Imperiets sønner 1957 Manus U/Spillefilm
Purpur sletten 1954 Manus U/Spillefilm
Havet sletter alle spor 1953 Manus U/Spillefilm
En himmelhund 1952 Manus U/Spillefilm
De tre akkorder 1952 Manus U/Spillefilm
Stjålne timer 1948 Manus, Produktion U/Spillefilm
Angstens skygge 1947 Manus, Produktion U/Spillefilm
Vejen frem 1944 Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.