enda

Eric Clapton

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Story of Us 1999 Musik U/Spillefilm
Dødbringende våben 4 1998 Musik U/Spillefilm
Tilværelsens bagside 1997 Musik U/Spillefilm
The van 1996 Musik U/Spillefilm
Dødbringende våben 3 1992 Musik U/Spillefilm
Dødbringende våben 2 1989 Musik U/Spillefilm
Homeboy 1988 Musik U/Spillefilm
Hail! Hail! Rock'n'roll 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Dødbringende våben 1987 Musik U/Spillefilm
Hail! Hail! Rock'n roll! 1987 Medvirkende U/Dokumentarfilm
Biker week 1986 Musik DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.