enda

Eric Edwards

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Cobain: Montage of Heck 2015 Foto U/Dokumentarfilm
Parterapi i Paradis 2009 Foto U/Spillefilm
Knocked up 2007 Foto U/Spillefilm
The break-up 2006 Foto U/Spillefilm
Cop Land 1997 Foto U/Spillefilm
Flirting with disaster 1996 Foto U/Spillefilm
Kids 1995 Foto U/Spillefilm
Mis og mand imellem 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Gi' den hele barmen! 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Erotik på det hvide lagen 1983 Medvirkende U/Spillefilm
Sex for friske piger 1983 Medvirkende U/Spillefilm
Intime fotomodeller 1981 Medvirkende U/Spillefilm
Hun elskede med strømperne på 1980 Medvirkende U/Spillefilm
Vild og pervers 1980 Medvirkende U/Spillefilm
Piger, piger, piger 1978 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.