enda

Eric Rohmer

(1920 - 2010)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hertugen og englænderinden 2001 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Efterårseventyr 1998 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Et sommereventyr 1996 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Rendez-vous i Paris 1995 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Vintereventyr 1992 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Forårseventyr 1989 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Min venindes ven 1987 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Reinette og Mirabelles 4 eventyr 1986 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
Den grønne stråle eller prinsen på den hvide hest 1986 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Fuldmånenætter 1984 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Pauline på stranden 1983 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Det smukke ægteskab 1982 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Pilotens kvinde 1981 Instruktion U/Spillefilm
Pilotens hustru 1981 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Kærlighed om eftermiddagen 1972 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Nymfomanen 1967 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Carl Th. Dreyer 1965 Instruktion U/Dokumentarfilm
Alle drenge hedder Patrick 1957 Manus U/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.