enda

Eric Roth

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Ekstremt højt og utrolig tæt på 2012 Manus U/Spillefilm
Benjamin Buttons forunderlige liv 2008 Manus U/Spillefilm
Lucky you 2007 Manus U/Spillefilm
The Good Shepherd 2006 Manus U/Spillefilm
The Insider 1999 Manus U/Spillefilm
Hestehviskeren 1998 Manus U/Spillefilm
The postman 1997 Manus U/Spillefilm
Forrest Gump 1994 Manus U/Spillefilm
Mr. Jones 1993 Manus U/Spillefilm
Under mistanke 1987 Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.