enda

Eric Stoltz

(1961 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Munterhedens hus 2000 Medvirkende U/Spillefilm
The Prophecy 1995 Medvirkende U/Spillefilm
Kuppet 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Sleep with me 1994 Medvirkende, Producer U/Spillefilm
Bodies, rest and motion 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Waterdance 1992 Joel Garcia U/Spillefilm
Memphis Belle 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Fluen 2 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Alle elsker Lloyd 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Sig du elsker mig! 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Masken 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.