enda

Erik Andersson

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kollektivet 2016 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Pushwagner 2012 Klip DK/Dokumentarfilm
The Act of Killing 2012 Conforming DK/Dokumentarfilm
Himmelen bak huset 2011 Klip U/Kort fiktion
De fortabte sjæles ø 2007 Clapper/loader DK/Spillefilm
Monstertorsdag 2004 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.