enda

Erik Bjergfelt

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Den fantastiske hjemrejse 1993 Dansk version U/Spillefilm
Rejsen til Amerika II - Fievel i det vilde vesten 1991 Dansk version U/Spillefilm
Rejsen til Melonia 1989 Dansk version U/Spillefilm
Papirduen 1988 Klip DK/Kort fiktion
Mellem himmel og jord 1988 Lyd DK/Dokumentarfilm
De udenforstående 1988 Lyd DK/Dokumentarfilm
Landet for længe siden 1988 Dansk version U/Spillefilm
Øjeblikkets perler 1987 Lyd DK/Dokumentarfilm
Du skal sgu være lykkelig 1987 Lydmix DK/Dokumentarfilm
Flamberede hjerter 1986 Lyd DK/Spillefilm
Den vide verden 1986 Lyd DK/Dokumentarfilm
Din daglige dosis 1986 Mixer DK/Dokumentarfilm
Tre små kinesere 1985 Lyd DK/Kort fiktion
Mor er major 1985 Lyd Tv-serie
Der er en kridtcirkel om dit liv 1984 Lyd DK/Dokumentarfilm
Busters verden 1984 Lyd DK/Spillefilm
Tro, håb og kærlighed 1984 B-tonemester DK/Spillefilm
Motivation - nærbilleder fra en ungdomsskole 1983 Lyd DK/Dokumentarfilm
Zappa 1983 Toneassistent DK/Spillefilm
Fremtid søges! 1982 Lyd DK/Dokumentarfilm
Langturschauffør 1981 Toneassistent DK/Spillefilm
Arbejde mod frihed 1980 Lyd DK/Dokumentarfilm
Øjeblikket 1980 Toneassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.