enda

Erik Bjørk

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Alt på et bræt 1977 Scenograf DK/Spillefilm
Den korte sommer 1976 Scenograf DK/Spillefilm
Familien Gyldenkål sprænger banken 1976 Regi DK/Spillefilm
Sønnen fra Vingården 1975 Scenograf, Regi DK/Spillefilm
Familien Gyldenkål 1975 Regi DK/Spillefilm
Nøddebo Præstegård 1974 Scenograf DK/Spillefilm
Mig og mafiaen 1973 Scenograf DK/Spillefilm
På'en igen Amalie 1973 Scenograf, Regi DK/Spillefilm
Guld til præriens skrappe drenge 1971 Scenograf DK/Spillefilm
Hvor er liget, Møller? 1971 Scenograf DK/Spillefilm
Med kærlig hilsen 1971 Scenograf DK/Spillefilm
Præriens skrappe drenge 1970 Scenograf DK/Spillefilm
Amour 1970 Scenograf DK/Spillefilm
Tre slags kærlighed 1970 Scenograf DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.