enda

Erik Frohn Nielsen

(1926 – 2005)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Carl Th. Dreyer 1982 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Diabetes - en film om sukkersyge 1981 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Maleren Hans Smidth 1981 Klip DK/Dokumentarfilm
Dage på skærven 1980 Instruktion, Manus, Klip DK/Dokumentarfilm
Polisario 1978 Klip DK/Dokumentarfilm
Dage på Fulton 1972 Instruktion, Manus, Klip DK/Dokumentarfilm
Identifikation 17:53 1972 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Også i dag 1971 Instruktion, Manus, Klip DK/Dokumentarfilm
Kong Lear 1971 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Ekko af et skud 1970 Instruktion, Manus DK/Spillefilm
Kul-tur 1970 Klip, Lyd DK/Dokumentarfilm
Sådan ligger landet 1968 Instruktion, Drejebog DK/Dokumentarfilm
Stillads III 1967 Instruktion Tv-film
Ankomst indtil videre 1967 Instruktion Tv-film
Intermezzo 1965 Instruktion Tv-film
Levende musik - Carl Nielsen og hans tid 1965 Instruktion, Manus, Klip DK/Dokumentarfilm
Hvorfor 1963 Instruktion, Manus, Klip DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.