enda

Erik Hemmendorff

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Square 2017 Producer U/Spillefilm
Force Majeure 2014 Producer U/Spillefilm
Pang pang brødre 2011 Foto, Producer U/Dokumentarfilm
Play 2011 Manuskonsulent, Producer U/Spillefilm
De ufrivillige 2009 Manus, Producer U/Spillefilm
Incident by a Bank 2009 Producer U/Kort fiktion
Autobiographical scene number 6882 2005 Manus, Producer U/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.