enda

Erik Hofman

(1901 – 1975)

Sceneinstruktør og skuespiller. Far til ungdomsskuespilleren Ole Hofman. Søn af teaterdirektøren Holger Hofman (1868-1929). Gift 1. gang med skuespillerinden Kate Slundt Hofman (1891-1949), 2. gang i 1941 med skuespillerinden Else Kornerup.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Battle 2018 Assistent U/Spillefilm
Et opgør 1960 Medvirkende Tv-film
Fange Nr. 1 1935 Baron Sartagos DK/Spillefilm
Filmens Helte 1928 Garderobeforvalteren DK/Spillefilm
Ole Opfinders Offer 1924 Møllersvenden DK/Spillefilm
En Kæreste for meget 1924 Ingeniør Erling DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.