enda

Erik Høyer

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Operation Cobra 1995 Stunt performer DK/Spillefilm
Frihedens skygge 1994 Stunt performer, Stunts Tv-serie
Landsbyen 1991 Stunt Tv-serie
Casanova 1990 Stunt DK/Spillefilm
Bananen - skræl den før din nabo! 1990 Stunt DK/Spillefilm
Isfugle 1983 Stunt DK/Spillefilm
Fængslende feriedage 1978 Fartgal mand DK/Spillefilm
Olsen-banden deruda' 1977 Stunt DK/Spillefilm
Strømer 1976 Flugtbilist, Stuntinstruktør DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.