enda

Erik Knudsen

(1922 – 2007)

Manuskriptforfatter, forfatter og højskolelærer på Krogerup Højskole. Uddannet lærer i 1944. Født 27/3 1922, død 12/11 2007. Skrev både lyrik, revytekster og dramatik. Var aktiv på den yderste venstrefløj og i fredsbevægelsen som bl.a. foredragsholder og taler ved demonstrationer.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Dansk litteratur 1989 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Drømmeland 1978 Manus Tv-film
Hvem har bolden 1978 Manus Tv-film
Støvler og sko 1976 Manus Tv-film
Lys i mørket 1975 Oversættelse Tv-film
Engang bli'r Danmark frit 1974 Manus Tv-film
Stykvis 1974 Manus Tv-serie
Snart dages det brødre 1974 Manus Tv-film
Rundt på gulvet 1974 Manus Tv-film
Slap af 1973 Manus Tv-film
Werner Holgersen - Eventyret i dansk politik 1972 Manus Tv-film
Ned med kulturen 1966 Manus Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.