enda

Erik Larsen

(1916 - 2004)

Produktionsleder, rekvisitør. Født 18/5 1916, død 24/6 2004.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
I morgen, min elskede 1971 Portner DK/Spillefilm
Helle for Lykke 1969 Produktionsleder DK/Spillefilm
Midt i en jazztid 1969 Produktionsleder DK/Spillefilm
Ta' lidt solskin 1969 Produktionsleder DK/Spillefilm
Jeg elsker blåt 1968 Produktionsleder DK/Spillefilm
Min søsters børn vælter byen 1968 Produktionsleder DK/Spillefilm
Smukke-Arne og Rosa 1967 Producer DK/Spillefilm
Min søsters børn på bryllupsrejse 1967 Producer DK/Spillefilm
Min søsters børn 1966 Tilrettelægger DK/Spillefilm
Soyas tagsten 1966 Assistent DK/Spillefilm
Dyden går amok 1966 Tilrettelægger DK/Spillefilm
Flagermusen 1966 Tilrettelægger DK/Spillefilm
Een pige og 39 sømænd 1965 Tilrettelægger DK/Spillefilm
En ven i bolignøden 1965 Tilrettelægger DK/Spillefilm
Alt for kvinden 1964 Tilrettelægger DK/Spillefilm
Frøken Nitouche 1963 Produktionsleder DK/Spillefilm
Han, hun, Dirch og Dario 1962 Rekvisitør DK/Spillefilm
Det støver stadig 1962 Rekvisitør DK/Spillefilm
Venus fra Vestø 1962 Tilrettelægger DK/Spillefilm
Reptilicus 1961 Produktionsleder U/Spillefilm
Peters baby 1961 Rekvisitør DK/Spillefilm
Støv på hjernen 1961 Rekvisitør DK/Spillefilm
Baronessen fra benzintanken 1960 Rekvisitør DK/Spillefilm
Kvindelist og kærlighed 1960 Rekvisitør DK/Spillefilm
Charles tante 1959 Scenemester DK/Spillefilm
Mariannes bryllup 1958 Produktion DK/Spillefilm
Lyssky transport gennem Danmark 1958 Produktionsleder DK/Spillefilm
Styrmand Karlsen 1958 Rekvisitør, Regissør DK/Spillefilm
Mig og min familie 1957 Rekvisitør DK/Spillefilm
Tre piger fra Jylland 1957 Rekvisitør DK/Spillefilm
Det gælder din Frihed 1946 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.