enda
Person

Erik Leth

(1923 – 2000)

Sangtekstforfatter. Født 26/3 1923, død 27/9 2000.

Filmografi Musik
Titel År Funktion Kategori
Hurra for de blå husarer 1970 Sangtekster DK/Spillefilm
Pigen fra Egborg 1969 Sangtekster DK/Spillefilm
Min søsters børn vælter byen 1968 Sangtekster DK/Spillefilm
Brødrene på Uglegaarden 1967 Sangtekster DK/Spillefilm
Min søsters børn på bryllupsrejse 1967 Sangtekster DK/Spillefilm
Cirkusrevyen 67 1967 Sangtekster DK/Spillefilm
Min søsters børn 1966 Sangtekster DK/Spillefilm
Den rige enke 1962 Sangtekster DK/Spillefilm
Der brænder en ild 1962 Sangtekster DK/Spillefilm
Far til fire med fuld musik 1961 Sangtekster DK/Spillefilm
Sømand i knibe 1960 Sangtekster DK/Spillefilm
Det skete på Møllegaarden 1960 Sangtekster DK/Spillefilm
Far til fire på Bornholm 1959 Sangtekster DK/Spillefilm
Far til fire 1953 Sangtekster DK/Spillefilm
Musik År Film Funktion
Når en sailor går i land 2002 Min søsters børn i sneen Tekstforfatter
Sommersmil 1973 Fætrene på Torndal Tekstforfatter
Maskinsangen 1973 Fætrene på Torndal Tekstforfatter
Det er så herligt 1972 Manden på Svanegården Tekstforfatter
Hej, sol - skin på mig 1971 Far til fire i højt humør Tekstforfatter
Cirkus, cirkus! 1971 Far til fire i højt humør Tekstforfatter
Fri fra skole 1971 Min søsters børn når de er værst Tekstforfatter
Min pige, min hest, min pigelil 1970 Hurra for de blå husarer Tekstforfatter
Så tror vi på den og en til 1969 Pigen fra Egborg Tekstforfatter
Sommernat 1969 Pigen fra Egborg Tekstforfatter
Miraklernes tid er ikke forbi 1969 Ta'' lidt solskin Tekstforfatter
Ta'' lidt solskin 1969 Ta'' lidt solskin Tekstforfatter
Et lille smil 1969 Ta'' lidt solskin Tekstforfatter
Tusnelda 1969 Ta'' lidt solskin Tekstforfatter
Fødselsdagssang 1968 Min søsters børn vælter byen Tekstforfatter
Månesang 1968 Min søsters børn vælter byen Tekstforfatter
Det'' mentalt, det er galt 1968 Min søsters børn vælter byen Tekstforfatter
Syngepigerne 1968 Min søsters børn vælter byen Tekstforfatter
Tivoli-sang 1968 Min søsters børn vælter byen Tekstforfatter
Stjerneland 1968 Min søsters børn vælter byen Tekstforfatter
Tryllesangen 1967 Min søsters børn på bryllupsrejse Tekstforfatter
Jodlesangen 1967 Min søsters børn på bryllupsrejse Tekstforfatter
Smil til din ven 1967 Brødrene på Uglegaarden Tekstforfatter
Lille søde Frøken Måneskin 1967 Brødrene på Uglegaarden Tekstforfatter
Automatisk 1967 Cirkusrevyen 67 Tekstforfatter
Blobs vuggesang 1966 Min søsters børn Tekstforfatter
Fordi jeg er så glad 1966 Min søsters børn Tekstforfatter
Min søsters børn 1966 Min søsters børn Tekstforfatter
Det er dig jeg bedste ka'' li'' 1966 Min søsters børn Tekstforfatter
Det er lige ud af landevejen 1966 Krybskytterne på Næsbygaard Tekstforfatter
Gættesang 1966 Krybskytterne på Næsbygaard Tekstforfatter
I love you, I love you 1966 Min søsters børn Tekstforfatter
En Midsommernat 1966 Min søsters børn Tekstforfatter
En baby - en baby 1965 Næsbygaards arving Tekstforfatter
På vej, på vej til min pige 1965 Næsbygaards arving Tekstforfatter
Midsommertid 1965 Næsbygaards arving Tekstforfatter
Kampen om Næsbygaard [Score] 1964 Kampen om Næsbygaard Tekstforfatter
Der er en ny dag på vej (Version 2) 1964 Kampen om Næsbygaard Tekstforfatter
Der er en ny dag på vej (Version 1) 1964 Kampen om Næsbygaard Tekstforfatter
Så er der lørdagsbal på kroen 1962 Der brænder en ild Tekstforfatter
Hej kammerater 1962 Der brænder en ild Tekstforfatter
Gi'' en lille gave 1962 Den rige enke Tekstforfatter
Far 1961 Far til fire med fuld musik Tekstforfatter
Lille Pers Boogie-Woogie 1961 Far til fire med fuld musik Tekstforfatter
Qui, si, yes, ja 1961 Far til fire med fuld musik Tekstforfatter
Den gamle globus 1961 Far til fire med fuld musik Tekstforfatter
Susanne, Birgitte og Hanne 1960 Sømand i knibe Tekstforfatter
Når en sailor går i land 1960 Sømand i knibe Tekstforfatter
Harmonika cha-cha 1960 Det skete på Møllegaarden Tekstforfatter
Rødtop 1960 Det skete på Møllegaarden Tekstforfatter
Du er min hjerteven 1960 Det skete på Møllegaarden Tekstforfatter
Skumsprøjt, saltvand og solskin 1960 Det skete på Møllegaarden Tekstforfatter
Bornholm 1959 Far til fire på Bornholm Tekstforfatter
En kind - i måneskind 1959 Far til fire på Bornholm Tekstforfatter
Bondegården 1959 Far til fire på Bornholm Tekstforfatter
Flyv til ferieland 1959 Far til fire på Bornholm Tekstforfatter
Feriesangen 1959 Far til fire på Bornholm Tekstforfatter
Men der er ingen indianere 1951 Vores fjerde far Tekstforfatter
Min Drøm om dig 1948 I de lyse Nætter Tekstforfatter