enda

Erik Mogensen

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Gristina 2017 Set-bygger, Dukkefører DK/Kort fiktion
Storm P. opfindelser 2001 Animation DK/Dokumentarfilm
Vægteren 1995 Instruktion DK/Kort fiktion
Snøvsen ta'r springet 1994 Animation DK/Spillefilm
Snøvsen 1992 Animation DK/Spillefilm
Naboer 1990 Animation DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.