enda

Erik Moseholm

(1930 – 2012)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Alfred 1973 Musik DK/Kort fiktion
Lenin, din gavtyv! 1972 Musik DK/Spillefilm
Werner Holgersen 1972 Musik Tv-film
Werner Holgersen - Eventyret i dansk politik 1972 Musik Tv-film
Automobilkirkegården 1971 Musik Tv-film
Frøken Julie 1970 1969 Musik DK/Eksperimentalfilm
Tror De på hekse? 1969 Komponist DK/Eksperimentalfilm
Hænderne op 1968 Musik Tv-film
17 minutter Grønland 1967 Musik DK/Dokumentarfilm
Fantasterne 1967 Musik DK/Spillefilm
Vinduesplads 1967 Musik DK/Dokumentarfilm
Timelærer Nansen 1967 Musik DK/Eksperimentalfilm
Herning 1965 1966 Bas DK/Eksperimentalfilm
Mille, Marie og mig 1965 Musik Tv-film
Harlekin ægtemand 1963 Musik Tv-film
Weekend 1962 Musik DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.