enda

Erik Nissen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
Hannah Wolfe 2004 Produktionsleder DK/Spillefilm
Ulvepigen Tinke 2002 Produktionsleder DK/Spillefilm
Bag om fremviseren 1999 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Mimi og madammerne 1998 Produktionsleder DK/Spillefilm
DSB '87 - en årsberetning i levende billeder 1988 Produktion DK/Dokumentarfilm
Langturschauffør 1981 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Sorteper - Det kan du selv være 1980 Indspilningsleder DK/Dokumentarfilm
Danmark er lukket 1980 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Sådan er jeg osse 1980 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Krigernes børn 1979 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Pas på ryggen, professor! 1977 Produktionsleder DK/Spillefilm
Familien Gyldenkål vinder valget 1977 Produktionsleder DK/Spillefilm
Alt på et bræt 1977 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Familien Gyldenkål sprænger banken 1976 Produktionsleder DK/Spillefilm
Spøgelsestoget 1976 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Bejleren - en jysk røverhistorie 1975 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Familien Gyldenkål 1975 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Sønnen fra Vingården 1975 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Mafiaen - det er osse mig 1974 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Nøddebo Præstegård 1974 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Ø 1973 Produktion DK/Kort fiktion
Karen 1973 Produktion DK/Kort fiktion
Mig og mafiaen 1973 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.