enda

Erik Nordgren

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Udvandrerne 1970 Musik U/Spillefilm
Her har du dit liv 1966 Musik U/Spillefilm
Syv glade enker 1964 Musik U/Spillefilm
Kjolen 1963 Musik U/Spillefilm
Som i et spejl 1961 Musik U/Spillefilm
Jomfrukilden 1960 Musik U/Spillefilm
Djævelens øje 1960 Musik U/Spillefilm
Ansigtet 1958 Musik U/Spillefilm
Ved vejs ende 1957 Musik U/Spillefilm
Det syvende segl 1956 Musik U/Spillefilm
Sommernattens smil 1955 Musik U/Spillefilm
Poppe som detektiv 1953 Musik U/Spillefilm
Mens kvinder venter 1952 Musik U/Spillefilm
Sommeren med Monika 1952 Musik U/Spillefilm
Sådan noget sker ikke her 1950 Musik U/Spillefilm
Sommerleg 1950 Musik U/Spillefilm
Tørst 1949 Musik U/Spillefilm
Eva 1948 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.