enda

Erik Nørgaard

(1929 – 2013)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Der er en kridtcirkel om dit liv 1984 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Stykvis 1974 Manus Tv-serie
Familien Christensen 1974 Medvirkende Tv-serie
Gæstearbejdere 1974 Medvirkende DK/Spillefilm
Anna - en fattig piges eventyr 1973 Instruktion, Manus Tv-serie
Privatlivets fred 1973 Medvirkende Tv-film
Flugten 1973 Journalist DK/Spillefilm
Er kongen død? 1973 Interviewer DK/Dokumentarfilm
Farlige kys 1972 Psykiater DK/Spillefilm
Kære Irene 1971 Thorsen, Irenes chef DK/Spillefilm
Giv Gud en chance om søndagen 1970 Lærer Petersen DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.