enda

Erik Olsson

(1892 – 1979)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Arven 2003 Tjener Martin DK/Spillefilm
Båndet 1973 Medvirkende Tv-film
Til lykke Hansen 1971 Arbejder Tv-film
Dyrlægens plejebørn 1968 Medvirkende DK/Spillefilm
3 må man være 1959 Domsmand DK/Spillefilm
Bundfald 1957 Hotelportier DK/Spillefilm
Frk. Møllers Jubilæum 1937 Hotelkarl DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.