enda

Erik Overbye

(1934 – )

Erik Overbye (født 6. december 1934 i København) er en dansk filmproducent, produktionsleder og fotograf.
Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Med Lille Klas i kufferten 1983 Produktionsleder U/Spillefilm
Langturschauffør 1981 Producent og produktionsleder DK/Spillefilm
Danmark er lukket 1980 Producent og produktionsleder DK/Spillefilm
Sådan er jeg osse 1980 Producent og produktionsleder DK/Spillefilm
Alt på et bræt 1977 Produktionsleder DK/Spillefilm
Spøgelsestoget 1976 Produktionsleder DK/Spillefilm
Bejleren - en jysk røverhistorie 1975 Produktionsleder DK/Spillefilm
Sønnen fra Vingården 1975 Produktionsleder DK/Spillefilm
Mafiaen - det er osse mig 1974 Produktionsleder DK/Spillefilm
Nøddebo Præstegård 1974 Produktionsleder DK/Spillefilm
I din fars lomme 1973 Produktionsleder DK/Spillefilm
Mig og mafiaen 1973 Produktionsleder DK/Spillefilm
På'en igen Amalie 1973 Produktionsleder DK/Spillefilm
Man sku' være noget ved musikken 1972 Produktionsleder DK/Spillefilm
Den gale dansker 1969 Produktionsleder DK/Spillefilm
Tronfølgerens forlovelse 1966 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Selvmordsskolen 1964 Produktionsleder DK/Spillefilm
Slottet 1964 Produktionsleder DK/Spillefilm
Gertrud 1964 Produktionsleder DK/Spillefilm
April 1963 Produktionsleder DK/Spillefilm
Bussen 1963 Produktionsleder DK/Spillefilm
Vi har det jo dejligt 1963 Produktionsleder DK/Spillefilm
Drømmen om det hvide slot 1962 Produktionsleder DK/Spillefilm
Det tossede paradis 1962 Produktionsleder DK/Spillefilm
Oskar 1962 Produktionsleder DK/Spillefilm
Jetpiloter 1961 Fotograf DK/Spillefilm
Landsbylægen 1961 Produktionsleder DK/Spillefilm
Komtessen 1961 Produktionsleder DK/Spillefilm
Den blodrøde cirkel 1960 Fotografassistent U/Spillefilm
Eventyrrejsen 1960 Fotograf DK/Spillefilm
Gymnasiepigen 1960 Fotografassistent DK/Spillefilm
Den sidste vinter 1960 Kameraoperatør DK/Spillefilm
Dyden er ikke dirchefri 1960 B-fotograf U/Spillefilm
Pigen i søgelyset 1959 Fotografassistent DK/Spillefilm
3 må man være 1959 Fotografassistent DK/Spillefilm
Ballade på Bullerborg 1959 Fotografassistent DK/Spillefilm
Frøen 1959 Fotografassistent U/Spillefilm
Soldaterkammerater 1958 Fotografassistent DK/Spillefilm
Mor skal giftes 1958 Fotografassistent DK/Spillefilm
Det lille hotel 1958 Fotografassistent DK/Spillefilm
Amor i telefonen 1957 Fotografassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.