enda

Erik Palle Hansen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Fusion 1997 Belyser Tv-film
Madsen og co. 1996 Assistent Tv-serie
Thomas - 20 år 1991 Belyser Tv-dokumentar
Landsbyen 1991 Belysningsmester Tv-serie
Begær, lighed og broderskab 1990 Foto Tv-serie
Parløb 1990 Lys Tv-serie
Den gode, den onde & den virk'li sjove 1990 Belyser Tv-serie
Dansk naturgas 1981 Kameraassistent Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.