enda

Erik R. Knudsen

(1916 – )

Instruktør og fotograf. Født 11/1 1916 (Erik Rauer Knudsen). Også skoleleder og lærer i Aalborg og Fredericia. Forstander for Statens Tunghøre- og Døveskole i Aalborg. Formand for bestyrelsen i selskabet Døvefilm 1963-1970.

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Korsedderkoppen 1956 Instruktion, Manus, Foto, Producent DK/Dokumentarfilm
Mariehønen 1953 Instruktion, Manus, Produktion, Foto DK/Dokumentarfilm
Høst med segl 1952 Instruktion, Produktion, Foto DK/Dokumentarfilm
Høbjergning i Marsken 1952 Instruktion, Foto, Producer DK/Dokumentarfilm
Bladlus 1952 Instruktion, Manus, Produktion DK/Dokumentarfilm
En fanøkvinde sætter sit hovedtøj 1951 Instruktion, Produktion, Foto DK/Dokumentarfilm
Grønningen på Fanø 1951 Instruktion, Produktion, Foto DK/Dokumentarfilm
Grindedrab i Tórshavn 1950 Instruktion, Foto, Klip DK/Dokumentarfilm
SLETTES Kongebesøget på Færøerne 1950 Instruktion, Manus, Foto, Klip DK/Dokumentarfilm
Færøerne I - II 1950 Instruktion, Foto, Klip DK/Dokumentarfilm
Fuglefængere på Færøerne 1950 Instruktion, Foto, Klip DK/Dokumentarfilm
Fiskeri og hvalfangst ved Færøerne 1950 Instruktion, Foto, Klip DK/Dokumentarfilm
Ådselgraveren 1949 Instruktion, Manus, Foto, Klip DK/Dokumentarfilm
Kaalsommerfuglen 1948 Instruktion, Manus, Produktion, Foto DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.