enda

Erik Rasmussen

(1907 – 1995)

Tonemester. Født 20/7 1907, død 29/9 1995.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Mig og dig 1969 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Eftermiddagsgæsten 1968 Lyd DK/Kort fiktion
Brødrene på Uglegaarden 1967 Lyd DK/Spillefilm
Utro 1966 Lyd DK/Spillefilm
Norden i flammer 1965 Lyd DK/Dokumentarfilm
Jensen længe leve! 1965 Lyd DK/Spillefilm
Tine 1964 Lyd DK/Spillefilm
Don Olsen kommer til byen 1964 Lyd DK/Spillefilm
Sekstet 1963 Lyd DK/Spillefilm
Dronningens vagtmester 1963 Lyd DK/Spillefilm
Gøngehøvdingen 1961 Lyd DK/Spillefilm
De gamle 1961 Lyd DK/Dokumentarfilm
Frihedens pris 1960 Lyd DK/Spillefilm
En fremmed banker på 1959 Lyd DK/Spillefilm
Krudt og klunker 1958 Lyd, Animation DK/Spillefilm
Ingen tid til kærtegn 1957 Lyd DK/Spillefilm
Den store gav-tyv 1956 Lyd DK/Spillefilm
Skal drengen tvinges 1956 Lyd DK/Dokumentarfilm
Blændværk 1955 Lyd DK/Spillefilm
Din fortid er glemt 1950 Lyd DK/Spillefilm
Lyn-fotografen 1950 Lyd DK/Spillefilm
Storstrømsbroen 1950 Lyd DK/Dokumentarfilm
Lejlighed til leje 1949 Lyd DK/Spillefilm
Det gælder os alle 1949 Lyd DK/Spillefilm
Den stjålne minister 1949 Lyd DK/Spillefilm
Tyske flygtninge i Danmark 1949 Lyd DK/Dokumentarfilm
Statsradiofoniens barndom 1949 Lyd DK/Dokumentarfilm
Kongefilmen Frederik IX 1949 Lyd DK/Dokumentarfilm
Hvor er Far? 1948 Lyd DK/Spillefilm
Calle og Palle 1948 Lyd DK/Spillefilm
Hatten er sat 1947 Lyd DK/Spillefilm
My Name is Petersen 1947 Lyd DK/Spillefilm
Lykke paa Rejsen 1947 Lyd DK/Spillefilm
Ferie for folket 1947 Lyd DK/Dokumentarfilm
Health for Denmark 1947 Lyd DK/Dokumentarfilm
De gamle 1947 Lyd DK/Dokumentarfilm
Fyrtøjet 1946 Lyd DK/Spillefilm
Brevet fra Afdøde 1946 Lyd DK/Spillefilm
Far betaler 1946 Lyd DK/Spillefilm
Billet Mrk. 1946 Lyd DK/Spillefilm
I Gaar og i Morgen 1945 Lyd DK/Spillefilm
Mens Sagføreren sover 1945 Lyd DK/Spillefilm
Den usynlige Hær 1945 Lyd DK/Spillefilm
Det første Valg til Folketinget efter Befrielsen 30. oktober 1945 1945 Lyd DK/Dokumentarfilm
Danmark i Lænker 1945 Lyd DK/Dokumentarfilm
Familien Gelinde 1944 Lyd DK/Spillefilm
Otte Akkorder 1944 Lyd DK/Spillefilm
De tre Skolekammerater 1944 Lyd DK/Spillefilm
Det store Ansvar 1944 Lyd DK/Spillefilm
Det kære København 1944 Lyd DK/Spillefilm
Vredens Dag 1943 Lyd DK/Spillefilm
Mine kære Koner 1943 Lyd DK/Spillefilm
Som du vil ha' mig - ! 1943 Lyd DK/Spillefilm
Møllen 1943 Lyd DK/Spillefilm
Erik Ejegods Pilgrimsfærd 1943 Lyd DK/Spillefilm
Baby paa Eventyr 1942 Lyd DK/Spillefilm
Nat-Ekspressen (P. 903) 1942 Lyd DK/Spillefilm
Ballade i Nyhavn 1942 Lyd DK/Spillefilm
Vi kunde ha' det saa rart ! 1942 Lyd DK/Spillefilm
Naar Bønder elsker 1942 Lyd DK/Spillefilm
Regnen holdt op 1942 Lyd DK/Spillefilm
Et Skud før Midnat 1942 Lyd DK/Spillefilm
Ta' Briller paa 1942 Lyd DK/Spillefilm
Tag det som en Mand - ! 1941 Lyd DK/Spillefilm
Wienerbarnet 1941 Lyd DK/Spillefilm
Tak fordi du kom, Nick - ! 1941 Lyd DK/Spillefilm
En Forbryder 1941 Lyd DK/Spillefilm
Peter Andersen 1941 Lyd DK/Spillefilm
Tante Cramers Testamente 1941 Lyd DK/Spillefilm
Tobiasnætter 1941 Lyd DK/Spillefilm
I de gode gamle Dage 1940 Lyd DK/Spillefilm
Sommerglæder 1940 Lyd DK/Spillefilm
Vagabonden 1940 Lyd DK/Spillefilm
Elverhøj 1939 Lyd DK/Spillefilm
En lille Tilfældighed 1939 Lyd DK/Spillefilm
Den gamle Præst 1939 Lyd DK/Spillefilm
Balletten danser 1938 Lyd DK/Spillefilm
Det begyndte ombord 1937 Lyd DK/Spillefilm
Inkognito 1937 Lyd DK/Spillefilm
Giftes - nej Tak! 1936 Lyd DK/Spillefilm
Millionærdrengen 1936 Lyd DK/Spillefilm
Panserbasse 1936 Lyd DK/Spillefilm
Snushanerne 1936 Lyd DK/Spillefilm
Bag Københavns Kulisser 1935 Lyd DK/Spillefilm
Week-End 1935 Lyd DK/Spillefilm
Provinsen kalder 1935 Lyd DK/Spillefilm
København, Kalundborg og -? 1934 Lyd DK/Spillefilm
Ud i den kolde Sne 1934 Lyd DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.