enda

Erik Skibsted

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Gensyn med de danskes øer III 2010 Tilrettelægger DK/Dokumentarfilm
Drengene fra Vollsmose 2002 Foto DK/Dokumentarfilm
Når staten slår ihjel 1994 Klip DK/Dokumentarfilm
Solidarnosc - Håbet fra Gdansk 1984 Klip DK/Dokumentarfilm
Pottemageren - en håndværker 1983 Instruktion, Manus, Produktion, Klip DK/Dokumentarfilm
Men det var godt betalt 1983 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Jane Muus og billedet 1982 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Prøv at se 1980 Klip DK/Dokumentarfilm
3 uger med film i 6. klasse 1978 Lyd DK/Dokumentarfilm
Det er mit liv 1978 Assistent DK/Dokumentarfilm
Gud alene æren 1976 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Monarki og demokrati 1976 Klip DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.