enda

Erland Josephson

(1923 – 2012)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Walter & Virginia 2006 Joseph U/Spillefilm
Saraband 2003 Medvirkende Tv-film
Nu 2003 Jakob som ældre DK/Kort fiktion
Dag og nat 2003 Fortælleren DK/Spillefilm
Hr. Boe & co's Anxiety 2001 Medvirkende DK/Kort fiktion
Troløs 2000 Bergman U/Spillefilm
Lyset holder mig med selskab 2000 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Magnetisørens femte vinter 1999 Hr. Hofverberg DK/Spillefilm
Larmar och gör sig till 1997 Medvirkende Tv-film
The Sunset boys 1995 August Lind U/Spillefilm
Odysseus' blik 1995 Chef for filmarkiv U/Spillefilm
Sofie 1992 Semmy, Sofies far DK/Spillefilm
Oksen 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Regi Andrej Tarkovskij 1988 Fortæller U/Dokumentarfilm
Tilværelsens ulidelige lethed 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Offeret 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Offeret 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Min elskede - Amorosa 1986 Medvirkende U/Spillefilm
De flyvende djævle 1985 Oscar Seidenbaum, impressario DK/Spillefilm
Bag jalousien 1984 Daniel Brenner U/Spillefilm
Nostalghia 1983 Medvirkende U/Spillefilm
Montenegro 1981 Medvirkende U/Spillefilm
Sensommerdage 1977 Instruktion, Medvirkende, Manus U/Spillefilm
Scener fra et ægteskab 1973 Medvirkende Tv-serie
Stimulantia 1967 Manus U/Spillefilm
Syv glade enker 1964 Manus U/Spillefilm
Generalinden 1963 Manus Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.