enda

Erling D. Bjerno

(1929 – )

Komponist. Gennem 60 år har han komponeret omkring 300 værker. Læs mere på http://www.komponistforeningen.dk/node/8667#1

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Jeppe på bjerget 1981 Musik DK/Spillefilm
66 dage med Jeppe 1981 Musik DK/Dokumentarfilm
Bernarda Albas hus 1975 Musik Tv-film
Lyseholderen 1972 Musik Tv-film
Karrig niding 1969 Musik Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.