enda

Erling Dalsborg

(1925 – 1989)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Rejseholdet 1983 Værkfører, Strøm Tv-serie
Jul i Gammelby 1979 Medvirkende Tv-serie
Søndage med Karl og Gudrun 1974 Medvirkende Tv-serie
Rullegardinet 1971 Mo Tv-film
Klabautermanden 1969 Sømand DK/Spillefilm
Abracadabra eller Huusspøgelse 1961 Henrik Tv-film
Det lille hotel 1958 Medvirkende DK/Spillefilm
Far til fire og onkel Sofus 1957 Politibetjent DK/Spillefilm
Far til fire i byen 1956 2. tyv DK/Spillefilm
Flintesønnerne 1956 Slagsbror #1 DK/Spillefilm
Fløjtespilleren 1953 Saxofonist DK/Spillefilm
Farlig ungdom 1953 Crooner og narkoman DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.