enda

Erling Jørgensen

(1941 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Det parallelle lig 1982 Rekvisitør DK/Spillefilm
Charly og Steffen 1979 Rekvisitør DK/Spillefilm
Mig og Charly 1978 Special effects, Scenograf DK/Spillefilm
I Skyttens tegn 1978 Scenograf DK/Spillefilm
Slægten 1978 Scenograf DK/Spillefilm
Honning måne 1978 Rekvisitør DK/Spillefilm
Clark 1977 Special effects, Regi DK/Spillefilm
I skorpionens tegn 1977 Scenograf DK/Spillefilm
Piger til søs 1977 Scenograf DK/Spillefilm
Aftenlandet 1977 Regi DK/Spillefilm
Strømer 1976 Scenograf DK/Spillefilm
Den dobbelte mand 1976 Rekvisitør DK/Spillefilm
Piger i trøjen 1975 Scenograf DK/Spillefilm
Pigen og drømmeslottet 1974 Regi DK/Spillefilm
Farlige kys 1972 Rekvisitør DK/Spillefilm
Sonja - 16 år 1969 Lys DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.