enda

Erling Thurmann-Andersen

(1945 – 2002)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Prozac Nation 2001 Foto U/Spillefilm
Natural Glasses 2001 Foto U/Kort fiktion
Flugten fra Jante 2000 Foto U/Spillefilm
Shut the door 2000 Foto U/Kort fiktion
Enigma 1996 Foto U/Spillefilm
Bryllupsfotografen 1994 Foto DK/Spillefilm
Joker 1991 Foto U/Spillefilm
Håkon og sørøverne 1990 Foto U/Spillefilm
Stifinderen 1988 Foto U/Spillefilm
Hustruer - 10 år efter 1985 Foto U/Spillefilm
Forfølgelsen 1981 Foto U/Spillefilm
Arven 1979 Foto U/Spillefilm
Den alvorlige leg 1977 Foto U/Spillefilm
Den sidste Fleksnes 1974 Foto U/Spillefilm
Hændeligt uheld 1971 Fotografassistent DK/Spillefilm
Klabautermanden 1969 Fotografassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.