enda

Ernest Borgnine

(1917 – 2012)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kodenavn: De vilde gæs 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Young warriors - unge hævnere 1983 Medvirkende U/Spillefilm
Flugtaktion New York 1981 Medvirkende U/Spillefilm
Intet nyt fra Vestfronten 1979 Medvirkende Tv-film
Muhammad Ali - Sandheden om mit liv 1977 Medvirkende U/Spillefilm
Jernbanens hårde drenge 1973 Medvirkende U/Spillefilm
SOS Poseidon kalder 1972 Medvirkende U/Spillefilm
Hannie Caulder 1971 Emmett U/Spillefilm
Den vilde bande 1969 Medvirkende U/Spillefilm
Det beskidte dusin 1967 Medvirkende U/Spillefilm
Hævntørst 1958 Medvirkende U/Spillefilm
Sparegrisens filmrevy nr. 9 1958 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Det ville glæde 1956 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.