enda

Ernest Dickerson

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Monday Night Mayhem 2002 Instruktion
Bulletproof 1996 Instruktion U/Spillefilm
Malcolm X 1992 Foto U/Spillefilm
Jungle Fever 1991 Foto U/Spillefilm
Mo' Better Blues 1990 Foto U/Spillefilm
Do the Right Thing 1989 Foto U/Spillefilm
Ligepå og rå! 1987 Foto U/Spillefilm
Ude på noget 1986 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.