enda

Ernest Gold

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Knald i karburatoren 1982 Musik U/Spillefilm
Tom Horn 1980 Musik U/Spillefilm
Stemplet for altid 1978 Musik U/Spillefilm
Jernkorset - og sergent Steiner 1977 Musik U/Spillefilm
At stjæle er en ærlig sag 1976 Musik U/Spillefilm
Ship of fools 1965 Musik U/Spillefilm
Hopla, vi lever 1963 Musik U/Spillefilm
Dommen i Nürnberg 1961 Musik U/Spillefilm
Solen stod stille 1960 Musik U/Spillefilm
Ung mand fra Philadelphia 1959 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.