enda

Ernest Haller

(1896 – 1970)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hvad blev der egentlig af Baby Jane? 1962 Foto U/Spillefilm
Manden fra Vesten 1958 Foto U/Spillefilm
Den skræmte lokkedue 1956 Foto U/Spillefilm
Richard Wagner 1955 Foto U/Spillefilm
Vildt blod 1955 Foto U/Spillefilm
Borte med blæsten 1939 Foto U/Spillefilm
Jezebel 1938 Foto U/Spillefilm
Kaptajn Blod 1936 Foto U/Spillefilm
Rædslernes Hus 1929 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.