enda

Ernest Lehman

(1915 – 2005)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Family Plot - Den enes død 1976 Manus U/Spillefilm
Alexanders stående problem 1972 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Hello, Dolly 1969 Manus U/Spillefilm
Hvem er bange for Virginia Woolf? 1966 Manus, Produktion U/Spillefilm
The Sound of Music 1965 Manus U/Spillefilm
West Side Story 1961 Manus U/Spillefilm
Menneskejagt 1959 Manus U/Spillefilm
Magtens sødme 1957 Manus U/Spillefilm
Kongen og jeg 1956 Manus U/Spillefilm
Executive suite 1954 Manus U/Spillefilm
Sabrina 1954 Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.