enda

Ernest Steward

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Paa'en igen, campister 1969 Foto U/Spillefilm
Bulldog Drummond slår til 1967 Foto U/Spillefilm
Lovens korte arm 1962 Foto U/Spillefilm
Pengetransport plyndret ved højlys dag 1961 Foto U/Spillefilm
Ingen kærlighed til Johnnie 1961 Foto U/Spillefilm
Soldaterløjer 1961 Foto U/Spillefilm
To byer 1958 Foto U/Spillefilm
Vinden kan ikke læse 1958 Foto U/Spillefilm
De 39 trin 1958 Foto U/Spillefilm
Ballade i luften 1956 Foto U/Spillefilm
Min kone venter sig 1954 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.