enda

Ernst-Hugo Järegård

(1928 – 1998)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Riget II 1997 Stig G. Helmer DK/Spillefilm
Tranceformer 1997 Medvirkende U/Dokumentarfilm
Chock. Liftarflickan 1997 Fortæller U/Kort fiktion
Riget 1994 Stig G. Helmer DK/Spillefilm
Det bli'r i familien 1993 Håkon, far DK/Spillefilm
Triers element 1991 Medvirkende Tv-dokumentar
Europa 1991 Leos Onkel DK/Spillefilm
Pelle Haleløs i Amerikat 1985 Stemme U/Spillefilm
Slip fangerne løs, det er forår! 1975 Medvirkende U/Spillefilm
Don Juan 1965 Medvirkende Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.