enda

Ernst Lubitsch

(1892 – 1947)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Den lille butik 1947 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
At være eller ikke være 1946 Instruktion U/Spillefilm
Cluny Brown 1946 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Gennemtræk i paradis 1946 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
Dragonwyck 1946 Produktion U/Spillefilm
Heaven Can Wait 1943 Instruktion U/Spillefilm
Ninotchka 1939 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Rolf Blaaskægs ottende kone 1938 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
Engel 1937 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
At elske 1933 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
Madame forelsker sig 1932 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
Elskovsrus 1919 Instruktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.