enda

Ernst Marischka

(1893 – 1963)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Sissi 1955 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
3 tyrolere i Salzburg 1952 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Wienerblod 1942 Manus U/Spillefilm
Wiener caféen 1940 Manus U/Spillefilm
Julia paa Glatis 1938 Ide U/Spillefilm
Under Montmartres tage 1937 Manus U/Spillefilm
Forglemmigej 1935 Manus U/Spillefilm
Eventyret i Sydekspressen 1934 Manus U/Spillefilm
Afskedsvalsen 1934 Manus U/Spillefilm
Zarens diamant 1932 Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.