enda

Ernst Meyer

(1932 - 2008)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Bryggeren 1996 Brætmanden Tv-serie
Landsbyen 1991 Kunde Tv-serie
Ugeavisen 1990 Viggo Larsen Tv-serie
Anthonsen 1984 Medvirkende Tv-serie
Pelle Haleløs 1981 Stemme U/Spillefilm
Krigsdøtre 1981 Carstensen Tv-serie
Strejferne 1980 Medvirkende Tv-film
Olsen-banden overgiver sig aldrig 1979 Betjent DK/Spillefilm
Matador 1978 Mand ved vælgermøde Tv-serie
Olsen-banden går i krig 1978 Betjent DK/Spillefilm
En ordentlig omgang 1977 Medvirkende Tv-film
Olsen-banden deruda' 1977 Mand der giver Hallandsen bilnøgler DK/Spillefilm
Helte dør aldrig 1976 Medvirkende Tv-film
En by i provinsen 1976 Hr. Mortensen Tv-serie
Olsen-banden ser rødt 1976 Kok DK/Spillefilm
Affæren i Mølleby 1976 Mand der kommer med bøger DK/Spillefilm
Aladdin eller Den forunderlige lampe 1975 Dervischen Tv-serie
Olsen-banden på sporet 1975 "Bøffen"s medarbejder DK/Spillefilm
Familien Gyldenkål 1975 Ekspedient DK/Spillefilm
Snart dages det brødre 1974 Arbejder Tv-film
Engang bli'r Danmark frit 1974 Medvirkende Tv-film
Mafiaen - det er osse mig 1974 Piccolo DK/Spillefilm
Olsen-banden går amok 1973 Politichauffør DK/Spillefilm
Hotel Paradiso 1972 Boulot Tv-film
Olsen-bandens store kup 1972 Bankfunktionær DK/Spillefilm
Pelsen 1971 Harry Tv-film
Olsen-banden i Jylland 1971 Tankpasser DK/Spillefilm
Min søsters børn når de er værst 1971 Egon, alm. smugler DK/Spillefilm
Ballade på Christianshavn 1971 Mand på kontor DK/Spillefilm
Smuglerne 1970 J. Kristiansen, kriminalrapporter Tv-serie
Huset på Christianshavn 1970 Chauffør m.fl. Tv-serie
Rend mig i revolutionen 1970 Pakkebud DK/Spillefilm
Huset på grænsen 1969 Medvirkende Tv-film
Sjov i gaden 1969 "Fløjten"s håndlanger DK/Spillefilm
Olsen-banden på spanden 1969 Medvirkende DK/Spillefilm
Ta' lidt solskin 1969 Beboer på Nokken DK/Spillefilm
Cirkulæret 1968 Medvirkende Tv-film
Min søsters børn vælter byen 1968 Postbud DK/Spillefilm
Olsen-banden 1968 Tankpasser DK/Spillefilm
Gidslet 1967 Medvirkende Tv-film
Min søsters børn på bryllupsrejse 1967 Egon, biltyv DK/Spillefilm
Vildanden 1966 Medvirkende Tv-film
Krista 1965 Buffist Tv-film
Biedermann og brandstifterne 1965 Medvirkende Tv-film
Een pige og 39 sømænd 1965 matros DK/Spillefilm
Mor bag rattet 1965 En herre DK/Spillefilm
Brønden 1962 Medvirkende Tv-film
Min kone fra Paris 1961 Eriks kammerat i Paris DK/Spillefilm
De sjove år 1959 Student DK/Spillefilm
Far til fire på Bornholm 1959 Filmarbejder DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.