enda

Ernst Møholt

Klipper og instruktør. Født Ernst Peter Hedegaard Møholt.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
Umialik 1971 Klip DK/Dokumentarfilm
En boplads i Østgrønland 1969 Klip DK/Dokumentarfilm
S-tog vort tog 1968 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Jacobshavn 1968 Klip DK/Dokumentarfilm
Zebra 1967 Klip DK/Dokumentarfilm
Flodhest 1967 Klip DK/Dokumentarfilm
Løve 1967 Klip DK/Dokumentarfilm
Afrikas vilde dyr 1967 Klip DK/Dokumentarfilm
Elefant 1967 Klip DK/Dokumentarfilm
Ukrudtsbekæmpelse med kemiske midler 1966 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Bedre mælk 1965 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Køkkenhaven i en dybfrosttid 1964 Instruktion, Klip DK/Dokumentarfilm
Palawan 1963 Klip DK/Dokumentarfilm
Pigen og pressefotografen 1963 Klip DK/Spillefilm
Den rige enke 1962 Klip DK/Spillefilm
Malkning med maskine 1960 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Ensilering 1957 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.