enda

Errol Flynn

(1909 – 1959)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Against All Flags 1952 Brian Hawke U/Spillefilm
Politikens filmjournal 014 1949 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Luftens musketerer 1942 Medvirkende U/Spillefilm
They died with their boots on 1941 Medvirkende U/Spillefilm
Robin Hood 1938 Medvirkende U/Spillefilm
The Sisters 1938 Medvirkende U/Spillefilm
Kaptajn Blod 1936 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.