enda

Erwin Anton Svendsen

(1934 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Bryggeren 1996 Medvirkende Tv-serie
Charly og Steffen 1979 Lau, Steffens morbror DK/Spillefilm
Gangsterens lærling 1976 Medvirkende DK/Spillefilm
En by i provinsen 1976 Forsvareren Tv-serie
Jeg - en kvinde 2 1968 Fragtmand DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.