enda

Erwin Stoff

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Edge of Tomorrow 2014 Producer U/Spillefilm
Beautiful Creatures 2013 Producer U/Spillefilm
Water for Elephants 2011 Producer U/Spillefilm
Street Kings 2008 Producer U/Spillefilm
The day the Earth stood still 2008 Producer U/Spillefilm
Constantine 2005 Produktion U/Spillefilm
Picture perfect 1997 Producer U/Spillefilm
Djævelens advokat 1997 Producer U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.